skivakantie, skireizen voor singles in groep en van je eigen leeftijd
+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

WIE ZIJN WE

Ontstaan

Hoe is het allemaal ontstaan ? Als je tot voor kort “vakanties voor singles” of “singlereizen” googelde, kwam je altijd terecht bij Nederlandse organisaties. Nederlanders zijn best leuk maar met andere Vlamingen op vakantie leek ons toch ook fijn. Het werd dus hoog tijd om in Vlaanderen groepsreizen voor singles te organiseren.

In de zomer organiseren we ook zeilreizen voor singles in de Middellandse Zee. Je kan alle info over deze leuke singlereizen vinden op onze website (www.singlesailsun.be)

Skivakanties

We zijn dan ook op zoek gegaan naar skigebieden die voldoet aan volgende criteria :

  • groot skigebied ( met minstens 150 km pistes )
  • een accomodatie op de piste ( met ski-out en ski-in ) of aan een lif zodat je geen bus meer moet nemen smorgens en savonds, maar direct kan skien
  • in catered chalets met een gezellige open haard of mooie hotels met een gezellige lounge

Na 3 landen te hebben doorkruist, 10 skigebieden en 30 accomodaties te hebben gezien, hebben we enkele pareltjes gevonden die aan al deze criteria voldeed en presenteren we u graag Single Ski & Snow

Wil je graag mee gaan skiën?

Kijk of er nog plaats is en schrijf je in

Onze skivakanties zullen deze winter helaas niet door kunnen gaan door Corona.

Het was dit jaar allemaal goed begonnen in de zomer. We hadden al snel 160 inschrijvingen in augustus en september maar begin oktober kwam er een kentering, verslechterde de Corona situatie in Belgie weer en liepen er annuleringen binnen. 

We hebben dan de vraag gesteld aan alle klanten wat hun wensen waren. Daaruit bleek dat de overgrote meerderheid, 90%, het niet meer zag zitten deze winter te gaan skiën. De meesten omdat ze een groepsreis in de verergerde Corona condities niet zagen zitten en velen lieten ook weten dat ze van hun werkgever sowieso niet naar een rode zone mogen gaan.

Spijtig dus, al weten we natuurlijk wel dat deze skivakantie een afgezwakte versie geweest zou zijn, zonder après-ski, zonder aperitief, zonder al die leuke momenten waarbij we elkaar in een ongedwongen sfeer anders hadden kunnen leren kennen.

Maar van nu af werken we al aan een super programma voor de winter van 2022, met meer keuze, niet enkel in de kerstvakantie en januari maar ook in maart, met keuze uit Frankrijk en Oostenrijk, zodat we weer terug voluit kunnen genieten van een toffe skivakantie. Als je een voorkeur of tip hebt van favoriete bestemming, chalet, hotel of periode, laat het ons gerust weten.

Vanaf begin augustus 2021 zullen we alle nieuwe data en bestemmingen weer bekendmaken. Wil je dan in première de nieuwe data in je mailbox krijgen, dan kan je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten, 

Pieter Huygens

Single Ski and Snow


Nieuwsbrief

* indicates required