Onze skigebieden voor 2020-2021 - Single Ski and Snow ga je mee?
+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

Onze top singles-skigebieden voor 2020-2021

Genieten en beleven

Les 3 Vallees, Les Menuires, Frankrijk

  • Les 3 Vallees, het grootste skigebied ter wereld
  • 600 km pistes
  • Tot 3.200 meter
  • met bekende namen als Les Menuires, Val Thorens, Courchevel en Meribel.
  • Wereldberoemde apres-ski bar La Folie Douce
  • Super leuke apres skibars in Les Menuires

Les Menuires, een hooggelegen resort met uitzonderlijke sneeuwbedekking , biedt een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding op alle niveaus . Skigebied, ultramoderne uitrusting, breed scala aan accommodaties en restaurants, het resort streeft ernaar het beste van de berg te bieden voor alle budgetten, met één ambitie: iedereen een geweldig verblijf laten beleven.

In Les Menuires zijn skileraren, winkeliers, accommodatieaanbieders allemaal voornamelijk locals, en hun welkom maakt het verschil! Ze delen graag hun liefde voor deze vallei die in 50 jaar een meteorische evolutie heeft doorgemaakt. Gehecht aan hun land blijven ze verenigd, trots op hun wortels. Ze delen hun passie voor de bergen nu met vakantiegangers en hebben van hun resort de vriendelijkste bestemming in de 3 valleien gemaakt, een resort waar alles mogelijk is.

Les 3 Vallees, Val Thorens, Frankrijk

Skigebied Les 3 Vallées is een netwerk van 8 resorts: Courchevel, La Tania, Méribel, Brides-les-Bains, Les Menuires, Saint Martin de Belleville, Val Thorens en Orelle voor het beste van het skiën en het beste van de bergen!

In enkele cijfers:
– 600 kilometer pistes, het equivalent van de afstand tussen Val Thorens en Parijs
– 45.000 hectare natuurlijke omgeving, het equivalent van de oppervlakte van de Seychellen
– 105km² hellingen een groter gebied dan Groot Parijs
– 318 loopt op hoogten tussen 1.300 en 3.230 meter
– 172 skiliften
– 50% beginnerslopen (groen en blauw) en 50% expertlopen (rood en zwart)
– 1 enkele skipas: de beroemde skipas van 3 Vallées
– 25 bergtoppen toegankelijk op ski’s
– 1.200 skiliften staan tot uw dienst
– 62.000 meter cumulatieve verticale daling gelijk aan 7 keer de hellingen van de Himalaya …

Wil je graag meegaan?

Kijk of er nog plaats is en schrijf je in

Onze skivakanties zullen deze winter helaas niet door kunnen gaan door Corona.

Het was dit jaar allemaal goed begonnen in de zomer. We hadden al snel 160 inschrijvingen in augustus en september maar begin oktober kwam er een kentering, verslechterde de Corona situatie in Belgie weer en liepen er annuleringen binnen. 

We hebben dan de vraag gesteld aan alle klanten wat hun wensen waren. Daaruit bleek dat de overgrote meerderheid, 90%, het niet meer zag zitten deze winter te gaan skiën. De meesten omdat ze een groepsreis in de verergerde Corona condities niet zagen zitten en velen lieten ook weten dat ze van hun werkgever sowieso niet naar een rode zone mogen gaan.

Spijtig dus, al weten we natuurlijk wel dat deze skivakantie een afgezwakte versie geweest zou zijn, zonder après-ski, zonder aperitief, zonder al die leuke momenten waarbij we elkaar in een ongedwongen sfeer anders hadden kunnen leren kennen.

Maar van nu af werken we al aan een super programma voor de winter van 2022, met meer keuze, niet enkel in de kerstvakantie en januari maar ook in maart, met keuze uit Frankrijk en Oostenrijk, zodat we weer terug voluit kunnen genieten van een toffe skivakantie. Als je een voorkeur of tip hebt van favoriete bestemming, chalet, hotel of periode, laat het ons gerust weten.

Vanaf begin augustus 2021 zullen we alle nieuwe data en bestemmingen weer bekendmaken. Wil je dan in première de nieuwe data in je mailbox krijgen, dan kan je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten, 

Pieter Huygens

Single Ski and Snow


Nieuwsbrief

* indicates required