Ski Niveaus op onze skireizen voor singles, iedere leeftijd komt aan bod
+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

SKINIVEAUS

Skiniveaus

Op onze single ski reizen wordt er geskied in groepen van gemiddeld 10 tot 14 personen, volgens je eigen skiniveau. We horen regelmatig dat dat net hetgeen is wat onze skivakanties zo leuk maakt, dat je lekker kan skien met mensen van je eigen niveau zodat je niet moet wachten op de anderen.

We hebben 3 groepen :

  • gemiddeld Cappucino team ( skiën maar ook af en toe een terrasje )
  • gemiddeld Isostar team ( de hevigere skiërs )
  • gevorderden ( zijn meestal enkel hevigere skiërs )

Voor iedereen

Dit zijn maar indicatieve groeperingen, je kan elke dag nog wisselen van groep en zo ook overdag andere mensen leren kennen.

We hebben dus geen groepen voor beginners. Als je beginner bent, mag je mee, maar weten we uit ervaring dat we te weinig beginners hebben om een groep te maken en stellen we voor dat je overdag lessen volgt bij de Franse Skischool en zien we elkaar op het einde van de dag in een apres-ski bar of op het terras van onze chalets.

Wil je graag meegaan?

Kijk of er nog plaats is en schrijf je in

Onze skivakanties zullen deze winter helaas niet door kunnen gaan door Corona.

Het was dit jaar allemaal goed begonnen in de zomer. We hadden al snel 160 inschrijvingen in augustus en september maar begin oktober kwam er een kentering, verslechterde de Corona situatie in Belgie weer en liepen er annuleringen binnen. 

We hebben dan de vraag gesteld aan alle klanten wat hun wensen waren. Daaruit bleek dat de overgrote meerderheid, 90%, het niet meer zag zitten deze winter te gaan skiën. De meesten omdat ze een groepsreis in de verergerde Corona condities niet zagen zitten en velen lieten ook weten dat ze van hun werkgever sowieso niet naar een rode zone mogen gaan.

Spijtig dus, al weten we natuurlijk wel dat deze skivakantie een afgezwakte versie geweest zou zijn, zonder après-ski, zonder aperitief, zonder al die leuke momenten waarbij we elkaar in een ongedwongen sfeer anders hadden kunnen leren kennen.

Maar van nu af werken we al aan een super programma voor de winter van 2022, met meer keuze, niet enkel in de kerstvakantie en januari maar ook in maart, met keuze uit Frankrijk en Oostenrijk, zodat we weer terug voluit kunnen genieten van een toffe skivakantie. Als je een voorkeur of tip hebt van favoriete bestemming, chalet, hotel of periode, laat het ons gerust weten.

Vanaf begin augustus 2021 zullen we alle nieuwe data en bestemmingen weer bekendmaken. Wil je dan in première de nieuwe data in je mailbox krijgen, dan kan je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten, 

Pieter Huygens

Single Ski and Snow


Nieuwsbrief

* indicates required