Samen rijden naar je ski bestemming - met je eigen wagen of meerijden
+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

SAMEN RIJDEN NAAR
ONZE SKI BESTEMMING

 

Samenrijden : Wij puzzelen voor u een plan ineen zodat je kan samenrijden. Dat is ook de goedkoopste manier om in de Alpen te geraken, maar een 100 euro / pp heen en terug. U deelt dan de naft en péage onder elkaar. We proberen het daarenboven zo te organiseren dat u met iemand kan meerijden uit uw eigen regio. Er kan altijd worden samengereden, we hebben zelfs altijd auto’s teveel.

We mailen het samenrijdplan 2 weken voor vertrek naar iedereen door, dan krijg je het mailadres van degenen met wie je samen rijdt en kan je onderling dan verder concreet afspreken waar en hoe laat jullie vertrekken.

Wil je graag meegaan?

Kijk of er nog plaats is en schrijf je in

Onze skivakanties zullen deze winter helaas niet door kunnen gaan door Corona.

Het was dit jaar allemaal goed begonnen in de zomer. We hadden al snel 160 inschrijvingen in augustus en september maar begin oktober kwam er een kentering, verslechterde de Corona situatie in Belgie weer en liepen er annuleringen binnen. 

We hebben dan de vraag gesteld aan alle klanten wat hun wensen waren. Daaruit bleek dat de overgrote meerderheid, 90%, het niet meer zag zitten deze winter te gaan skiën. De meesten omdat ze een groepsreis in de verergerde Corona condities niet zagen zitten en velen lieten ook weten dat ze van hun werkgever sowieso niet naar een rode zone mogen gaan.

Spijtig dus, al weten we natuurlijk wel dat deze skivakantie een afgezwakte versie geweest zou zijn, zonder après-ski, zonder aperitief, zonder al die leuke momenten waarbij we elkaar in een ongedwongen sfeer anders hadden kunnen leren kennen.

Maar van nu af werken we al aan een super programma voor de winter van 2022, met meer keuze, niet enkel in de kerstvakantie en januari maar ook in maart, met keuze uit Frankrijk en Oostenrijk, zodat we weer terug voluit kunnen genieten van een toffe skivakantie. Als je een voorkeur of tip hebt van favoriete bestemming, chalet, hotel of periode, laat het ons gerust weten.

Vanaf begin augustus 2021 zullen we alle nieuwe data en bestemmingen weer bekendmaken. Wil je dan in première de nieuwe data in je mailbox krijgen, dan kan je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten, 

Pieter Huygens

Single Ski and Snow


Nieuwsbrief

* indicates required