skireizen voor singles: 49plussers - Single Ski and Snow
+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

skireizen voor singles: 49plussers

Skiseizoen, 2020- 2021

Op onze single reizen gaan we naar grote skigebieden en logeer je in accommodaties op de piste of aan een lift.

Op onze chaletvakanties zijn er de leuke après-ski bars op de piste en nodigt elke dag een chalet een andere chalet uit voor het aperitief. Zo kan je iedereen beter leren kennen. In je chalet kan je ook genieten aan de open haard van wat rustige momenten met je reisgezellen.

In onze hotels zijn er leuke après-ski bars net aan het hotel. Na het eten spreken we af aan de bar of in de gezellige lounge ruimte. Momenten genoeg dus om elkaar te leren kennen.

Ziehier al wat sfeerfoto’s …

ski les meunieres frankrijk

26 december 2020 tot 2 januari 2021, Kerstvakantie

  • Les 3 Vallees, Les Menuires, Frankrijk
  • 600 km pistes
  • Catered Chalets

Mannen Bijna volzet

Vrouwen Volzet

Prijs

1295€

9 tot 16 januari 2021

  • Les 3 Vallees, Les Menuires, Frankrijk
  • 600 km pistes,
  • Catered chalets

Mannen vrij

Vrouwen vrij

Prijs

1095€

23 tot 30 januari 2021

  • Les 3 Vallees, Les Menuires, Frankrijk
  • 600 km pistes,
  • Catered chalets

Mannen vrij

Vrouwen bijna volzet

Prijs

1095€

Onze skivakanties zullen deze winter helaas niet door kunnen gaan door Corona.

Het was dit jaar allemaal goed begonnen in de zomer. We hadden al snel 160 inschrijvingen in augustus en september maar begin oktober kwam er een kentering, verslechterde de Corona situatie in Belgie weer en liepen er annuleringen binnen. 

We hebben dan de vraag gesteld aan alle klanten wat hun wensen waren. Daaruit bleek dat de overgrote meerderheid, 90%, het niet meer zag zitten deze winter te gaan skiën. De meesten omdat ze een groepsreis in de verergerde Corona condities niet zagen zitten en velen lieten ook weten dat ze van hun werkgever sowieso niet naar een rode zone mogen gaan.

Spijtig dus, al weten we natuurlijk wel dat deze skivakantie een afgezwakte versie geweest zou zijn, zonder après-ski, zonder aperitief, zonder al die leuke momenten waarbij we elkaar in een ongedwongen sfeer anders hadden kunnen leren kennen.

Maar van nu af werken we al aan een super programma voor de winter van 2022, met meer keuze, niet enkel in de kerstvakantie en januari maar ook in maart, met keuze uit Frankrijk en Oostenrijk, zodat we weer terug voluit kunnen genieten van een toffe skivakantie. Als je een voorkeur of tip hebt van favoriete bestemming, chalet, hotel of periode, laat het ons gerust weten.

Vanaf begin augustus 2021 zullen we alle nieuwe data en bestemmingen weer bekendmaken. Wil je dan in première de nieuwe data in je mailbox krijgen, dan kan je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten, 

Pieter Huygens

Single Ski and Snow


Nieuwsbrief

* indicates required