+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

Wat als er toch een lockdown zou komen ?

Wat als er toch een lockdown zou komen ?

Iedereen zal zich waarschijnlijk afvragen, wat gaat er gebeuren als er toch een 2de lockdown komt ? Ben ik dan mijn geld kwijt ? En hebben we al ineens goed nieuws : bij ons ben je je geld nooit kwijt.

Je kan je vakantie bij ons sowieso altijd tot 2 maanden voor vertrek gratis annuleren en storten we je voorschot direct terug. Maar stel dat, binnen die 2 maanden voor vertrek, het skigebied van Les 3 Vallees wordt afgesloten en/of Frankrijk haar grenzen toch zou sluiten met België, wat gebeurd er dan ? 

We hebben die vraag ook al gesteld aan onze chaletresidentie en aan onze cateraars en ze zullen dan alles als een tegoed kunnen bewaren voor een volgende skivakantie. En zijn wij ons geld dus niet kwijt.

En zullen we jullie dan ook een tegoedbon kunnen geven voor een volgende skivakantie en ben je, als consument, je geld dus nooit kwijt en kunnen wij, reisorganisatoren, ook overleven. 

Het geld terugbetalen zullen we niet kunnen doen, want wij krijgen van de chaletresidentie en de cateraar dus ook geen geld terug maar wel een tegoed. En zullen we dan geen 200.000 Euro tot 300.000 Euro hebben om iedereen terug te betalen. Mocht er een klant zijn die zijn bijdrage echt niet kan missen tot een volgende skivakantie en dan niet zal overleven, dan kunnen we wel hier en daar iemand uit de financiële nood helpen en het terugstorten maar dat is dus enkel voor mensen die het heel krap zouden hebben en anders niet zouden kunnen overleven.

En zelfs in het allerslechtste geval, als de hemel op de aarde zou neerkomen en tegelijkertijd alle vulkanen zouden uitbarsten en een aardbeving de kantoren van onze bank BNP Paribas zouden vernielen en wij daardoor failliet zouden gaan, dan nog zijn jullie je geld niet kwijt, want wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Reizen en betalen zij je geld dan terug.

Dus in alle mogelijke scenario’s ben je je geld bij ons nooit kwijt !!!!

Ontdek hier onze skivakanties voor 2020 / 2021

Kijk of er nog plaats is en schrijf je in

Boekingen worden geopend in de week van 5 juli.

Nog even geduld, misschien kan je ondertussen je ski's of snowboard waxen ;)