Wat als er toch een lockdown zou komen ? - Single Ski and Snow ga je mee?
+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

Wat als er toch een lockdown zou komen ?

Wat als er toch een lockdown zou komen ?

Iedereen zal zich waarschijnlijk afvragen, wat gaat er gebeuren als er toch een 2de lockdown komt ? Ben ik dan mijn geld kwijt ? En hebben we al ineens goed nieuws : bij ons ben je je geld nooit kwijt.

Je kan je vakantie bij ons sowieso altijd tot 2 maanden voor vertrek gratis annuleren en storten we je voorschot direct terug. Maar stel dat, binnen die 2 maanden voor vertrek, het skigebied van Les 3 Vallees wordt afgesloten en/of Frankrijk haar grenzen toch zou sluiten met België, wat gebeurd er dan ? 

We hebben die vraag ook al gesteld aan onze chaletresidentie en aan onze cateraars en ze zullen dan alles als een tegoed kunnen bewaren voor een volgende skivakantie. En zijn wij ons geld dus niet kwijt.

En zullen we jullie dan ook een tegoedbon kunnen geven voor een volgende skivakantie en ben je, als consument, je geld dus nooit kwijt en kunnen wij, reisorganisatoren, ook overleven. 

Het geld terugbetalen zullen we niet kunnen doen, want wij krijgen van de chaletresidentie en de cateraar dus ook geen geld terug maar wel een tegoed. En zullen we dan geen 200.000 Euro tot 300.000 Euro hebben om iedereen terug te betalen. Mocht er een klant zijn die zijn bijdrage echt niet kan missen tot een volgende skivakantie en dan niet zal overleven, dan kunnen we wel hier en daar iemand uit de financiële nood helpen en het terugstorten maar dat is dus enkel voor mensen die het heel krap zouden hebben en anders niet zouden kunnen overleven.

En zelfs in het allerslechtste geval, als de hemel op de aarde zou neerkomen en tegelijkertijd alle vulkanen zouden uitbarsten en een aardbeving de kantoren van onze bank BNP Paribas zouden vernielen en wij daardoor failliet zouden gaan, dan nog zijn jullie je geld niet kwijt, want wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Reizen en betalen zij je geld dan terug.

Dus in alle mogelijke scenario’s ben je je geld bij ons nooit kwijt !!!!

Ontdek hier onze skivakanties voor 2020 / 2021

Kijk of er nog plaats is en schrijf je in

Onze skivakanties zullen deze winter helaas niet door kunnen gaan door Corona.

Het was dit jaar allemaal goed begonnen in de zomer. We hadden al snel 160 inschrijvingen in augustus en september maar begin oktober kwam er een kentering, verslechterde de Corona situatie in Belgie weer en liepen er annuleringen binnen. 

We hebben dan de vraag gesteld aan alle klanten wat hun wensen waren. Daaruit bleek dat de overgrote meerderheid, 90%, het niet meer zag zitten deze winter te gaan skiën. De meesten omdat ze een groepsreis in de verergerde Corona condities niet zagen zitten en velen lieten ook weten dat ze van hun werkgever sowieso niet naar een rode zone mogen gaan.

Spijtig dus, al weten we natuurlijk wel dat deze skivakantie een afgezwakte versie geweest zou zijn, zonder après-ski, zonder aperitief, zonder al die leuke momenten waarbij we elkaar in een ongedwongen sfeer anders hadden kunnen leren kennen.

Maar van nu af werken we al aan een super programma voor de winter van 2022, met meer keuze, niet enkel in de kerstvakantie en januari maar ook in maart, met keuze uit Frankrijk en Oostenrijk, zodat we weer terug voluit kunnen genieten van een toffe skivakantie. Als je een voorkeur of tip hebt van favoriete bestemming, chalet, hotel of periode, laat het ons gerust weten.

Vanaf begin augustus 2021 zullen we alle nieuwe data en bestemmingen weer bekendmaken. Wil je dan in première de nieuwe data in je mailbox krijgen, dan kan je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten, 

Pieter Huygens

Single Ski and Snow


Nieuwsbrief

* indicates required