+32 495 79 33 22 info@singleskiandsnow.be

INFO AVOND

 

We organiseren ook altijd een info-avondje, een 2-tal weken voor vertrek. Zo kan je :

  • al eens kennis maken met de andere leden van het Olympisch Ski-Team en is het ijs direct al gebroken
  • presenteren we wie met wie kan samenrijden 
  • overlopen we alle andere praktische zaken, zoals de skiniveau’s, het skigebied, de chalets, de catering, etc.

Dat zal plaatsvinden in Antwerpen. Zo is het voor iedereen ongeveer dezelfde afstand, komende van West Vlaanderen , Vlaamse Brabant, de Kempen of Limburg. Het is altijd op een weekavond, van 20u tot ongeveer 22u. 

Samenrijden : Wij puzzelen voor u een plan ineen zodat je kan samenrijden naar Les Menuires. Dat is ook de goedkoopste manier om in de Alpen te geraken, maar een 100 euro / pp heen en terug. U deelt dan de naft en péage onder elkaar. We proberen het daarenboven zo te organiseren dat u met iemand kan meerijden uit uw eigen regio. Er kan altijd worden samengereden, we hebben zelfs altijd auto’s teveel.

Er wordt zaterdagmorgen vertrokken, is een 10uur rijden. We kunnen vanaf 18u in de chalets. Als je dan rond 8u ’s morgens vertrekt, ben je er mooi tegen 18u. Wij puzzelen het samenrijd-plan op voorhand bijeen en presenteren het dan op het info-avondje. Op het einde van de avond kan je dan even samenzitten met de anderen met wie je samenrijdt en kan je verder al in detail bespreken waar u en hoe laat te vertrekken.

Indeling Chalets : De chalets worden mooi evenwichtig ingedeeld. Voor een chalets van 10 personen geeft dat dan 4 vrouwen en 6 mannen of 6 vrouwen en 4 mannen. Voor de indeling kan je ons op het info-avondje of erna gerust laten weten als er een voorkeur is, dat maakt de puzzel voor ons al makkelijker

Wil je graag meegaan?

Kijk of er nog plaats is en schrijf je in